Wednesday, July 14, 2010

Ferie

Hege Ann har ferie neste uke, så vi har nettopp bestilt reise.

Det er mange nydelige steder å dra til fra Singapore. Vi har fått mange anbefalinger og like mange advarsler. Er det noen som anbefaler Bali, tar det ikke lang tid før noen kan fortelle om negative opplevelser på Bali. Vi har også fått anbefalt Boracay på Filippiene. Men vi fant ut at en dags reisevei hver vei ble litt mye for kun en ukes ferie.

Derfor valgte vi Phuket, Phi-phi og Krabi, hvor vi har vært før. Kort vei, og vi vet hva vi får. Det ser ut til at det er off season i Thailand nå, så vi kan velge å vrake blant de flotteste hotellene til en overkommelig pris. Håper ikke det regner hele tiden.

Phuket likte vi ikke noe særlig sist vi var der, så jeg regner ikke med at vi kommer til å bruke så mye tid der. Men Phi-phi blir artig å se igjen etter tsunamien. Krabi har vi forsåvidt ikke sett så mye av, så hvis noen har tips til hva vi bør gjøre der (bortsett fra å bade), er vi takknemlige.

Hotell er ikke så vanskelig å finne. Jeg går på hotels.com, søker etter sted, sorterer etter pris (høyeste pris først) og velger det som ligger nærmest stranden. De fleste hotell har flotte badeanlegg. Men det har vi jo her vi bor også, så det er ikke det vi ser etter. Aller helst har vi lyst til å bo i en bungalow på stranden. Men det virker som at standarden ofte er for dårlig i forhold til vårt budsjett.

No comments:

Post a Comment